logo

Belastingadviseur Publieke Sector & Zorg - EY


Eindhoven -
Als belastingadviseur binnen onze Publieke Sector & Zorg adviespraktijk (BTA) in Eindhoven sta je dicht bij onze klanten en bied je zelfstandig hoogwaardig en strategisch fiscaal advies.


EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Onze belastingadviespraktijk is marktleider in Nederland en helpt klanten hun fiscale positie te beheersen en te voldoen aan verplichtingen op het gebied van wet- en regelgeving en rapportage. Je adviseert bijvoorbeeld over de fiscale structuur die het beste past bij het profiel van je klant. Samen met je klant evalueer, beoordeel en verbeter je belastingprocessen, interne en externe controles, risicomanagement en automatisering van die processen. Je helpt daarnaast bij de keuze en implementatie van technologische vernieuwingen. Dit doe je (inter)national in multiculturele teams. Je koppelt lokale kennis aan mondiale inzichten en ontwikkelingen.  

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert 
Als belastingadviseur binnen onze Publieke Sector & Zorg adviespraktijk (BTA) in Eindhoven sta je dicht bij onze klanten en bied je zelfstandig hoogwaardig en strategisch fiscaal advies.  

 • Je bouwt niet alleen sterke relaties met jouw cliënten, brancheorganisaties en overheden zoals de Belastingdienst, maar ook binnen EY. 
 • Samen met een landelijk team adviseer je grote zorginstellingen, gemeenten, de Rijksoverheid en grote organisaties in het publieke domein. 
 • Je geeft advies op het gebied van de vennootschapsbelasting. 
 • Je deelt kennis en ervaringen met onze (junior) adviseurs en begeleid en coacht hen. 
 • Je signaleert kansen voor onze andere Tax collega’s en andere EY disciplines (Advisory, Assurance en Law).

Wat jij meebrengt – vaardigheden waarmee jij de toekomst vorm geeft  Voor ons BTA team Publieke Sector & Zorg in Eindhoven zijn wij op zoek naar versterking op senior consultants niveau.  

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als fiscalist gespecialiseerd in de vennootschapsbelasting en werkzaam in een adviespraktijk of bij de (semi-) overheid. 
 • Je hebt een afgeronde opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) of een vergelijkbare postdoctorale fiscale opleiding. 
 • Je hebt affiniteit met de zorg- en (semi-) publieke sector. 
 • Je bent een nuchtere en enthousiaste teamspeler gericht op samenwerking. 
 • Je hebt gevoel voor humor, bent positief ingesteld en je hecht waarde aan een gezellige werkomgeving. 

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving 
Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY: 

 • Ga mee in de steile leercurve en krijg de mogelijkheid jouw skillset te verbeteren en management verantwoordelijkheden op je te nemen. 
 • We stimuleren een gezonde privé-werkbalans. Het is mogelijk om tijd en plaatsonafhankelijk te werken, dus ook werken vanuit huis. Daarnaast kennen we een flexibel verlofbeleid. 
 • We bieden een omgeving met inspirerend leiderschap. Daarbij ontbreekt de funfactor niet. Het (team) management is gericht op het inspireren van medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk.  

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt. 
 
Word onderdeel van ons highest performing team! 
Heb je inhoudelijke vragen, neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Mijntje Simmer, Senior Manager via +31(0)6 2908 3255 of mijntje.simmer@nl.ey.com. Heb je vragen over de procedure; neem dan contact op met Emile Termote via 31(0)6 2908 4259] of via email emile.termote@nl.ey.com
 
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment.

Locatie:
Eindhoven
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Emile Termote
Recruitment & Executive Search for Tax professionals
t. +31 88 40 75822
m. 06-29084259
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Belastingadviseur Publieke Sector & Zorg bij EY in Eindhoven inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: EIN000W7
 
Vacature geplaatst op 25-9-2019 11:59:03