logo

(Senior) Consultant EPD/ZIS - Consultancy - EY


Amsterdam -
Je begeleid klanten in de gezondheidszorg bij grote veranderingen. Adviesonderwerpen zijn onder meer digitalisering, integraal capaciteitsmanagement, procesoptimalisatie en organisatieherinrichting.


EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Door globalisering en technologische ontwikkelingen is de omgeving van organisaties sterk aan het veranderen. Als EY (Tech) Consultant begeleid je organisaties bij deze transformaties. Teams bestaan uit gespecialiseerde consultants in verschillende disciplines en de projecten waar consultants zich mee bezig houden variëren van strategieontwikkeling tot strategie executie. Onze consultants adviseren onder andere op het gebied van Data Analytics, Technology, IT, Data Privacy, Cybersecurity, Finance, Risk, Supply Chain & Operations, Life Science & Healthcare en Strategy.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Je begeleid klanten in de gezondheidszorg bij grote veranderingen. Adviesonderwerpen zijn onder meer digitalisering, integraal capaciteitsmanagement, procesoptimalisatie en organisatieherinrichting. Je werkt veelal op multidisciplinaire projecten met als doel om de klant steeds de beste mix van kennis, ervaring en inzicht te bieden en ze te ondersteunen bij het realiseren van hun strategie en marktbenadering.

 • Project verantwoordelijkheid kan dragen
 • Samen kan werken in multidisciplinaire teams
 • Veranderingen kan bewerkstelligen waarbij verschillende stakeholders in samenhang met elkaar naar een nieuwe manier van werken gebracht moeten worden
 • Teams en collega’s kan coachen en kan helpen ontwikkelen
 • Marktontwikkelingen volgt en proactief bijdraagt aan de uitbreiding van onze klantenportefeuille

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Een afgeronde Master opleiding zoals Gezondheidswetenschappen, Technische Geneeskunde, Information Management, Technische Bedrijfskunde
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen (een adviesorganisatie gericht op) de zorgsector (bij voorkeur in ziekenhuizen)
 • Goede kennis van digitale transformatie, processen, data en systemen binnen de zorgsector
 • Ervaring met het gebruik van/de (organisatorische) implementatie van een EPD/ZIS
 • Ervaring met projectmatig werken; affiniteit met innovatie en technologie

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving
We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je:

 • Je ontvangt regelmatig constructieve feedback als onderdeel van ons Leiderschap & Ontwikkelingsproces. Denk hierbij aan support, coaching en feedback van counselor en het plannen van professionele en persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
 • Je krijgt intensieve trainingen (hard- en soft skills) en opleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counselor en mentor en ondersteuning in tijd en geld bij opleidingen.
 • Je maakt deel uit van internationale projecten door ons wereldwijde netwerk en je werkt samen in multiculturele teams.

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Liselotte Breitenstein via +31(0)6 2125 1438 of via email Liselotte.breitenstein@nl.ey.com.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Liselotte Breitenstein
Senior Corporate Recruiter
m. 06-21251438
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van (Senior) Consultant EPD/ZIS - Consultancy bij EY in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: AMS003NR
 
Vacature geplaatst op 18-6-2019 16:26:41