logo

Verzuimspecialist WIA/Ziektewet - Evean


Purmerend -
In deze uitdagende functie ben jij organisatie breed verantwoordelijk voor de schadelastbeheersing en beperking op het gebied van arbeidsongeschiktheid en verzuim.


Evean biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, binnen verschillende vakgebieden. Denk aan zowel wijk/thuiszorg, psychogeriatrie, palliatieve zorg, etc. Zorg hebben wij niet alleen voor onze clientèle of bewoners. Wij willen graag dat onze medewerkers de ruimte nemen om zichzelf te ontplooien. Zowel als professional in je vakgebied; als op persoonlijk vlak.

De afdeling Mens en Arbeid (M&A) van Evean zoekt ter uitbreiding een:

Verzuimspecialist WIA/Ziektewet
32 uur | Purmerend

In deze uitdagende functie ben jij organisatie breed verantwoordelijk voor de schadelastbeheersing en beperking op het gebied van arbeidsongeschiktheid en verzuim.

 In deze grotendeels solistische functie monitor je als specialist, samen met de verzekeraar het dossier van de zieke (ex-) medewerker en bewaak en adviseer je proactief over het beperken van de schadelast, de optimale inzet van dienstverleners en het benutten van financieringsmogelijkheden.

Je signaleert stagnatie en knelpunten in het proces van werkhervatting/begeleiding en geeft als sparringpartner adviezen richting M&A-verzuimadviseurs, Espria, verzekeraars, professionals en andere betrokkenen om deze knelpunten op te heffen.

Je voert bezwaar- en beroepsprocedure(s) uit tegen afgegeven beschikkingen van het UWV en/of adviseert hierover.

Daarnaast coach jij onze M&A- verzuim adviseurs hoe om te gaan met complexe casussen en hierin adviseer je proactief.

Organisatie breed help je met ontwikkelen van nieuwe processen en uitwerkingen. Als Expert schadelast-beperking leg je verbanden tussen de uiteenlopende belangen die spelen rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je denkt mee en geeft advies ten aanzien van te maken keuzes op strategisch niveau op het gebied van WIA/ZW en gerelateerde arbeidsrechtelijke ontwikkelingen..

Je communiceert en adviseert op verschillende niveaus, van Directie en M&A professionals tot aan (ex)-medewerkers in de WGA of ZW. Daarbij zetten we graag jouw kennis en ervaring in om het team en onze verzuimaanpak naar een hoger plan te trekken. 

Dit ben jij
Jij hebt een uitstekende kennis van de wet en regelgeving van Nederlands (arbeids) recht met als specialisatie alles wat met WIA/ Ziektewet te maken heeft.

Daarnaast heb je een meer als gedegen kennis van de financiële afwikkeling die bij deze rol behoort.

Jij bent de M&A-collega die “Out of the box” kan denken. Verder ben je communicatief ( in woord en geschrift), analytisch sterk en ben jij een kei in het doorgronden van dossiers.

Uiteraard ben je resultaatsgericht en overtuigend en beschik je over een goede dosis organisatiesensitiviteit.

Dit neem je mee

  • Je bent in bezit van een WO/HBO opleiding die aansluit bij het gevraagde profiel;
  • Aanvullend heb je (minimaal) de opleiding CROV en bij voorkeur de opleiding Registercasemanagement (RCCM) afgerond;
  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 2 jaar in gelijke functie;
  • Je hebt goede parate kennis van Sociale zekerheid en Nederlands (arbeids-)wet- en regelgeving;
  • Relevante werkervaring in de zorgsector is een pré;

Jouw (persoonlijke)ontwikkeling is voor Evean belangrijk!
Evean stelt niet alleen de cliënten centraal maar tevens zijn medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen, in de breedste zin van het woord!

Daarnaast zorgen wij voor een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Natuurlijk kun je een passend salarisconform de cao VVT,schaal 60 verwachten, dat is afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en ervaring.

Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je motivatiebrief en CV in via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Vandewynckel via 06-21 10 36 46. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Purmerend
Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Vandewynckel via 06-21 10 36 46. 

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Verzuimspecialist WIA/Ziektewet bij Evean in Purmerend inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 30-11-2018 13:22:50