logo

Manager & Senior Consultant Tax - Zorg & Publieke Sector | Randstad - EY


Amsterdam -
EY is voor de fiscale dienstverlening marktleider in de Zorg & Publieke Sector. Als fiscalist in deze dynamische sectoren sta je dicht bij onze cliƫnten en bied je zelfstandig hoogwaardig en strategisch fiscaal advies.


EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Jouw uitdaging
EY is voor de fiscale dienstverlening marktleider in de Zorg & Publieke Sector. Als fiscalist in deze dynamische sectoren sta je dicht bij onze cliënten en bied je zelfstandig hoogwaardig en strategisch fiscaal advies. Je bouwt niet alleen sterke relaties op met jouw cliënten, brancheorganisaties en overheden, waaronder de Belastingdienst, maar ook binnen EY. Je werkt dagelijks samen met een multidisciplinair EY team in Den Haag en elders in het land, om de cliënten optimaal te kunnen bedienen. Uiteraard bestaat de kans om, op korte termijn, door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen als fiscaal expert binnen het publieke domein.

Jouw verantwoordelijkheden
Samen met een landelijk team van ongeveer 40 fiscalisten adviseer je onder meer grote zorginstellingen, de Rijksoverheid, brancheorganisaties, andere publieke en semipublieke instellingen en grote ondernemingen in het publieke domein. Daarnaast is er, afhankelijk van jouw persoonlijke interesse, uiteraard ruimte om cliënten in andere sectoren en marktsegmenten te adviseren.

In deze rol ondersteun je onze cliënten op een breed fiscaal terrein.

Skills voor succes

 • Relaties opbouwen en contact onderhouden met onze cliënten, sectorale stakeholders, de Belastingdienst en het EY netwerk;
 • Het vervullen van een signaalfunctie voor andere Tax collega’s en collega’s van de andere EY disciplines (Advisory, Assurance en Law);
 • Kennis en ervaring delen met onze (junior) adviseurs en hen begeleiden en coachen.

Dit ben jij…

 • Een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Een afgeronde opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) of een vergelijkbare postdoctorale fiscale opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met de zorg-  en (semi-)publieke sector;
 • Enige jaren als (vennootschapsbelasting-)fiscalist werkzaam in de adviespraktijk óf bij de
  (semi-)overheid.

Het zou mooi zijn als je jezelf hier ook in herkent:

 • Ervaring met fiscale advisering in Zorg en/of Publieke Sector

Jouw carrièremogelijkheden bij EY
Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een flexibele werkomgeving. Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, is EY in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden van en het ontwikkelen van onze medewerkers.

Daarnaast biedt EY een inspirerende (nationale en internationale) werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Belangstelling?
Bouw jij binnen EY verder aan “a better working world”? Graag ontvangen wij jouw CV en korte motivatie via de button: “Direct solliciteren”.

Voor meer informatie over de procedure van deze vacature kun je contact opnemen met:

 • Emile Termote, Recruiter Experienced Hires op telefoonnummer 06- 29084259 voor vragen over de procedure.
 • Mark van der Geld, Partner Business Tax Advisory Public & Health, op telefoonnummer 06-21251806 voor inhoudelijke vragen.

If you can confidently demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.

Join us in building a better working world. 

Make your mark. Apply now!

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Emile Termote
Recruitment & Executive Search for Tax professionals
t. +31 88 40 75822
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Manager & Senior Consultant Tax - Zorg & Publieke Sector | Randstad bij EY in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: NET001RY
 
Vacature geplaatst op 28-11-2018 11:12:37